Убийцата Карине лежала в психиатрия, гълтала антидепресанти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:37 / 14.09.2014
1289
Карине Колева е истинското име на убийцата от Варна. Рускинята живеела до юли месец в съседния вход Е, на 3 етаж заедно с мъжа си Михаил и сестра му Светлана. По-късно са купили този апартамент във вход Д, на 1 етаж, вляво. 

Дали Карине е имала фактически развод с убития мъж, или са били просто разделени, но съседите са категорични - жената имала психични проблеми и прекалявала с алкохола.

"Отървахме се!", казали съседите от вход Е, когато Карине се изнесла в новото си жилище. Михаил бил познат в квартала като спокоен, кротък човек. Според съседката Магдалена Карине го побъркала. 

"Като го гледах - и той с нея тръгнал по кофите", коментира жената.

Съседите казват, че рускинята внезапно получила голяма сума пари - като обезщетение за смъртта на дъщеря й Магдалена Колева. Момичето починало на 16 години, през 2007 г. в Унгария. Загинало при катастрофа. Майката твърдяла, че дъщеря й била женена и била тръгнала с мъжа си на сватбено пътешествие, казват съседи. Карине взела застраховката от дъщеря си и купила апартамента на 1 етаж. 

Жената е споделяла пред съседи, че е лежала в психиатрия и то доста години. Постоянно е била на антидепресанти. Хора от блока са я виждали неведнъж много пияна.

Малко преди убийството от апартамента на 1 етаж се разнесли зверски викове. Когато пристигнала полицията, Карине започнала да буйства. Съпротивлявала се яростно на полицаите, докато й сложат белезниците. 

Един от съседите - Росен, студент в Техническия университет, изпаднал в тотален шок. 23-годишният младеж бил заведен в апартамента като поемно лице. При вида на трупа на Михаил и кървавите стъпки из апартамента, момчето изпаднало в шок.

"Още не мога да повярвам!", казва сестрата на Михаил - Светлана. Жената говори изключително несвързано. Твърди, че и майка й е починала "при трагични обстоятелства" и добавя, че Карина я заплашвала неведнъж. Имала ключ от дома й, влизала, правела скандали и се заканвала, че ще убие Светлана.

Карине е в ареста за 72 часа. 11-годишният й син е прибран при близки.



Източник: Блиц

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
16.02.2017 Във Варна: 7 години затвор за Карине, убила бившия си съпруг
18.09.2014 Карине призна пред съда за убийството на бившия си
14.09.2014 Кървава драма във Варна: Жена намушка 4 пъти с нож бившия си съпруг!
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).