Ученици и студенти гостуваха на Окръжния съд във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:48 / 21.04.2017
1572
Окръжен съд -Варна бе домакин на традиционния Ден на отворените врати, като интерес към проявата проявиха студенти от различни специалности на Икономическия университет - Варна, както и ученици от десети и единадесети клас на СУ "Неофит Бозвели" - Варна. В няколко организирани групи те се срещнаха с Ралица Костадинова, съдия в Гражданско отделение, както и с административния ръководител на съдебната институция Марин Маринов.

По-голяма част от младите хора влязоха с любопитство за първи път в съдебна зала, за да се запознаят с работата на съда отблизо. Те бяха запознати с наказателната отговорност на непълнолетните, структурата на съдебната власт и съдебните инстанции. Студентите проявиха интерес към присъствие по време на разглеждане на наказателни дела в Окръжен съд - Варна - възможност, която получиха много от колегите им през учебната година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).