Ученици от Търговската гимназия работиха в общинската администрация за един ден

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:45 / 07.11.2019
1908
Бивши и настоящи ученици от
ВТГ "Г. С. Раковски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
15 ученици от Варненската търговска гимназия "Георги Стойков Раковски" станаха част от екипа на общинската администрация за един ден. Гимназистите влязоха в ролята на заместник-кметове, директори на дирекции или началник-отдели, за да се запознаят с задълженията и отговорностите в общинската структура. 

Мира Павлова от 9 клас зае мястото на зам.-кмета Христо Иванов. Връстниците й Даниел Стоянов и Тодор Жеков се запознаха с работата на зам.-кмета Тодор Иванов. 

В рамките на инициативата се включиха още: Дария Ръсовска и Моника Атанасова от 9 клас на мястото на  директора на дирекция  “Култура и духовно развитие"; Моника Атанасова и Симона Петкова 10 клас заеха поста на директор на дирекция "Социални дейности"; Кристиана Георгиева и Лора Недева, 9 клас – директор на дирекция "Туризъм“, Анна-Мария Стоянова, 9 клас - директор на дирекция "Образование и младежки дейности"; Симона Шилакова  и Джесика Атанасова, 9 клас, - директор на дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред"; Ангел Добрев 9 клас - началник-отдел "Отбранително-мобилизационна подготовка" в дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред" и Славена Георгиева и Велиана Майсторова, 12 клас, участваха в работата на дирекция "Спорт“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).