Ученик от Варна върна вярата в доброто по празниците

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:10 / 04.01.2022
3049
Ученик от Варна трогна с жеста си жена в празничните дни, научи Varna24.bg от благодарствено писмо, изпратено до медията ни от Илияна Тодорова. Случаят е от преди Коледа. Публикуваме написаното до медията ни без редакторска намеса:

"В разгара на празничните дни, искам да споделя за едно добро дело в гр. Варна и да изкажа благодарност към неизвестния ученик и неговия баща, които намериха и върнаха загубеното портмоне с лични документи на дъщеря ми, ден след рождения й ден. 

На 24 декември гостувахме на роднини във Варна и преди обед изпратихме до близкия магазин в кв. "Чайка" голямата ни дъщеря за покупки. Малко след връщането й се установи, че портмонето й липсва. Настана смут и притеснение, защото в него са лични документи и банкова карта. Хубавите емоции от предишния ден, на който госпожицата навърши 16 години, моментално дадоха път на тревога от загубата. Връщахме се да търсим по обратния път и в магазина, но напразно.

Но ето, че празничните чудеса се случват и на обикновените хора, като нас. Дъщеря ни скоро получи обаждане от Първо районно управление, гр. Варна, с добрата вест, че портмонето е намерено и има възможност да си го получи.

Благодаря на тези неизвестни за нас хора (доколкото разбрахме, връстник на дъщеря ни, придружен от своя баща), които промениха своя ден и се отклониха, вероятно, от посещението на роднини или от предколедния си пазар, за да направят добро дело. Подобна постъпка ни обнадеждава, че расте младо, отговорно поколение, с което можем да се гордеем!

Благодаря на служителите на Първо районно управление, гр. Варна, които и в празничните дни са неотлъчно на своя пост за доброто на гражданите и гостите на града. Бъдете здрави!

Пожелавам здрава предстояща година на нашите герои от днешния ден и на всички вас!", гласи споделеното от Илияна Тодорова.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).