Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Улица на мечтите" зареди Варна с прекрасно настроение и енергия!
Автор: Екип Varna24.bg 13:17 / 25.06.2023Коментари (0)4638
Прекрасно настроение и невероятна положителна енергия заля сърцето на Морската градина във Варна по време на първата по рода си Панорама на детските и младежки творчески и спортни школи "Street of Dreams" - "Улица на мечтите".

Сияещи деца и младежи и техните ръководители, облечени в своите разкошни костюми и спортни екипи танцуваха, пяха, рисуваха и спортуваха в пространството около Слънчевия часовник на Варна като дадоха възможност на хиляди посетители да се потопят в невероятната атмосфера, която цари във всяка една школа и клуб. Посетителите имаха възможност да се запознаят лично с ръководители и треньори, да научат повече за тяхната дейност и изберат подходящото място за сбъдване на мечтите на техните деца.

За малки и големи организаторите и участниците в панорамата бяха подготвили много атрактивни и забавни приключения.

Близо 30 школи и клубове се включиха в мащабното събитие. Всеки от участниците имаше възможност да демонстрира своята дейност на сцена, като за тяхното атрактивно представяне се погрижи водещият на събитието – най-добрият спортен журналист на Варна Румен Генов.

Аниматори на "Улица на мечтите" бяха очарователните близначки Роси и Стаси Станчеви, които завъртяха децата във флашмоб и се пигрижиха малчуганите от публиката също да си прекарат чудесно с атракционите, които изработиха от плажни топки, пояси и други артикули, символ на лятото и безгрижието.  

Първата по рода си проява за Варна уважи и кметът на морската столица Иван Портних. Той приветства организаторите и участниците в инициативата, като припомни, че от тази година Община Варна стартира проект за подкрепа на частните школи и клубове, които могат да получат финансиране за закупуване на костюми, организиране на турнири и спектакли и други събития.

Кметът обиколи всяка от шатрите на участниците, разговаря с хореографи, треньори, педагози и техните възпитаници, за да ги поздрави за усилията, които полагат в развитието на талантливите варненски деца. Той запозна всеки лично с възможностите и  подкрепата, която общината предоставя.

"Street of Dreams" – Улица на мечтите, е инициатива на Сдружение "Пресклуб Варна" с подкрепата на Дирекция "Образование и младежки дейности" в Община Варна в направление "Младежки пространства – дейности на открито и здравословен начин на живот".

СНЦ "Пресклуб Варна" изказва своята благодарност на Община Варна за подкрепата и на всички школи и клубове, които се включиха в "Улица на мечтите":

Клуб по танци "Стар Денс", Танцова школа "Стил Денс", Балетна школа "Реверанс", Школа  по Народно пеене "Фолклорна Магия" с ръководители Павлинка и Елица Тодорови и техните ученици  от  НУИ "Д. Христов" , Балетна школа "Звездна дъга", Клуб по акробатичен рокендрол "Морска сирена" – Варна, Арт център АРЛЕКИН, Балетна школа Вито Денс и Флаш Денс, Клуб за Народни Танци "Моряците", Purple magic kangoo club, Брейк формация "Крейзи Форс", Вокална академия "Бънджи сингърс", Хип хоп танцова група "Artistix", Клуб по спортни танци "Кристал", Училище по роботика и програмиране "Робопартанс", Ателиета "ARGIRA's ART" с ръководител Кристина Аргирова , СК по фехтовка АХИЛ, ОСК Млади стрелци,

СКТМ "Варна -2015" - тенис на маса, Варненска Айкидо Академия, СК "Черно море - Бриз- кану - каяк", STAR BASKET ACADEMY, Бикрам йога – с Франческа и Илиян -Гош йога, Плажен волейбол - с ВК "Енерджи", Танцов спортен клуб "Черно море".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Парламентарни избори 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: