Уникален бинарен урок се проведе в Спортното училище във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:38 / 06.04.2023
1402
В залата по борба на Спортно училище "Георги Бенковски" във Варна учениците от 8 Г клас се потопиха днес във вълнуващ бинарен урок, който обедини две дисциплини – английски език и борба, научи Varna24.bg. Ръководители на урока бяха госпожа Кичукова и господин Атанасов.

Чрез интерактивен начин, посредством презентация и куиз, възпитаниците на училището представиха своя напредък в двете области – усвояване на английски език и развитие на техниките по борба.

В крайна сметка, бинарният урок по английски език и борба беше изключително успешен, като съчетаваше умения от две различни дисциплини и ги обединяваше в един динамичен и интерактивен урок. Стремим се да надграждаме примерите за иновативно и креативно обучение, което Спортно училище "Г. Бенковски" - Варна предлага на своите ученици, обясниха инициаторите на интегрирания урок.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).