Уникално! Варненец се пусна по наводнена улица с лодка след пороя снощи

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:01 / 27.07.2018
7250
Уникално видео предостави за Varna24.bg варненка, която е успяла да направи кадри на мъж, който след пороя снощи се е пуснал по наводнената улица "Генерал Киселов" под МБАЛ "Св. Анна" с лодка. 

Както Varna24.bg информира, пороят, който връхлетя морската столица малко след 17.30 часа предизвика хаос в трафика и задръствания в града. Улиците и булевардите се превърнаха в реки, наводнени бяха много подлези във Варна. 

По информация на Купен Пашов, началник на дирекция "Защита на населението при бедствия и аварии" в Община Варна пороят е наводнил подлеза "Шипка" и се е наложило екип на пожарната да вади закъсал автомобил. 

Наводнено е и котелното помещение на АГ-болница, където също съдействие по отводняването са оказали огнеборците. Жена, върху която е паднал клон по бул. "Владислав" в района на гробищния парк, също е потърсила помощ. Дамата се е отървала с уплаха, няма сериозни наранявания, каза още Купен Пашов.

Дъждът и лошата видимост са предизвикали и пътни произшествия на някои места. 

Всички изкопи по трасето на новия бул. "Левски" също са пълни с вода, което ще забави изграждането на булеварда, допълни Купен Пашов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).