Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Уникално красиво и талантливо дете от Варна с покана за участие в холивудска филмова продукция
Автор: Пламена Николова 08:56 / 28.12.2020Коментари (3)8212
Очарователно и уникално талантливо дете от Варна получи покана за участие в холивудска филмова продукция, научи Varna24.bg

“Briana Grande" е артистичният псевдоним на Бриана Петрова, който получава от Питър Бенс- член на журито от международен конкурс в Барселона, Испания през 2017г.

Той казва, че би й подхождал най много, защото е толкова малка на възраст, а с толкова големи амбиции и талант. Тя е родена на 16 юли 2009 година в град Варна. Отлична ученичка в пети клас в СУ"Гео Милев" като набляга усилено както над уроците, така и над своите хобита. Заслужено се ползва с авторитет и уважение от съучениците и учителите си и е достоен пример за младите хора, както на нейната възраст, така и за по-големите. Отличена е с много призови награди за личния си принос в развитието и утвърждаването на културата и изкуството и за достойно представяне на национални и международни конкурси.

Бриана е носителка е на титлите "Мини мис България 2017г., "Мини мис Свят" 2018г. и "Мини мис Планета" 2019г., където достойно представя страната ни в надпревара с над 55 държави участници. В нейно интервю тя казва, че за да бъдеш успешен се изисква много труд и упоритост. Заради разностранните й таланти често я наричат "Детето-чудо", а тя самата се придържа към принципа , че "Талантът е способността да вярваш в успеха.“

Бриана има завоювани над 90 златни медала,няколко Гран При награди, 6 сребърни и 5 бронзови медала в България, Сърбия, Испания, Италия, Москва, Хърватия, Черна гора,Турция, Румъния, Америка и др. Започва да свири на пиано на 4-годишна възраст в Музикална школа Ритъм и звук" с художествен ръководител Наталия Стойнева, която първа вижда големият потенциал в нея и й дава старт на музикалната и артистична кариера.

На шестгодишна възраст започва да се занимава с латиноамерикански танци в КСТ "Кристал" с художествен ръководител Диана Филипова. Благодарение на усилените тренировки, талант и харизма, Бриана и нейният партньор Ники Джамбазов печелят много международни и национални турнири. На 7 години се записва на поп и джаз пеене при музикален педагог Мила Маврова. Тя е създател на фондация "Звезди на изкуството“ за подпомагане на млади таланти и е носител на много награди. Има изключително талантливи и успешни ученици, печелили над 70 награди Гран При в цял свят.

Бриана споделя, че в момента работи върху няколко бъдещи проекта, включително нейни авторски песни, които много скоро всеки ще има възможност да чуе. Бриана не спира дотук. Една от нейните амбиции е да стане световно известна актриса и да стигне до снимачните площадки както в България така и в чужбина. Започва упорито да следва и тази нейна мечта. Записва се на курс по актьорско майсторство в школа "Амадеус" при артист и режисьор Петър Гайтанджиев, където се обучава в изграждането и усъвършенстването на качествата в правилната посока, както на сцена, така и на екран. Има ключови роли в испански , френски и българо-американски филми ,модни ревюта и др.както България,така и в чужбина. Не закъсняват и поканите за участия в телевизионни реклами и филми като Бриана издава, че много скоро ще можем да я видим на голям екран в холивудска продукция.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.12.2020 г.
0
 
 
Страхотно дете!Българските деца са известни в цял свят,с това,че са много талантливи!Нека ги подкрепяме!
0
 
 
Дано мама и тате да го опазят детето, да не стане поредната кифла-мутреса.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Борба за влияние в Близкия Изток
Европейски избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: