Уникално магично шоу става част от FUNCITY +

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:24 / 16.08.2017
1401
Уникално магично шоу става част от програмата на младежкия фестивал FUNCITY +. В последния фестивален ден - 3 септември 2017 ще можете да видите властелините на магията във фестивалната зона още в ранния следобед, когато ще се насладите на уличната магия, както и ще можете да научите някои от триковете на маговете лично от тях. В 21 ч. ще гледаме и тяхното вечерно шоу!

А ето и какво представляват някои от основите събития, които магичното шоу ще ни предложи:

Перформънс "Улична магия":
В предварително разположена шатра се представят перформънси и актове от най-популярният напоследък жанр в Магията - "Close up magic" или "Магия отблизо". В тях се представят фокуси и илюзии с предмети и реквизити познати на хората, като всичко се случва на сантиметри от зрителите. Изпълнителите се сменят на няколко минути, а шоуто е непрекъснато. Това е най-добрия шанс всеки да се докосне лично до магията!

Обучителен семинар: "Магията за всички" или училище за фокусници
Семинарът представлява теоретично и практическо занятие, в което се демонстрират и разкриват няколко магически ефекта, предназначение за различни възрастови групи. Като всеки от зрителите ще ги усвои и ще се запознае с основните правила в магичното изкуство.

Магичен спектакъл - "Quick hands Project"
Магичният спектакъл, обхващаш повечето популярни жанрове на изкуството като "Манипулации", "Фокуси", "Сценични илюзии", "Комична магия", "Интерактивна магия". Аацентът на спектакъла е съвременен и интелигентен хумор, представен чрез изкуството на илюзията и участие на публиката!

"Куик хендс проджект" (Ring #391) е първата и за сега единствена магична организация в България, член на International Brotherhood of Magicians (IBM) . Създателите му: Росен Димитров - "Мr.Jim" и Йордан Белев - "Dani Magix", твърдо следват намерението си да променят статуквото на магичната сцена у нас. Положителните идеи и упорита работа на всички членове на ринга, обещават да изведат магията до световните стандарти. Привилегията да са част от това ВИП магично общество имат само фокусници, доказали професионализма и отдадеността си на каузата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).