Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Управителят на ОИЦ-Варна с високо отличие в конкурса "Жена предприемач и мениджър 2021"
Автор: Пламена Николова 10:01 / 14.10.2021Коментари (0)1863
Управителят на Областния информационен център-Варна – д-р Виктория Николова, беше отличена с първо място в категорията "Проект мениджър“ в 14-тото издание на конкурса "Жена предприемач и мениджър 2021", съобщиха от ОИЦ.

Организатор и домакин на престижното събитие е варненската асоциация "Да съхраним жената“. Тържествената церемония в хотел "Аква“ беше уважена от кмета на Община Варна Иван Портних, ректора на Икономическия университет в морската столица проф. д-р Евгени Станимиров, представители на местната администрация, бизнеса, научните среди, НПО сектора и други гости.

Д-р Николова е завършила специалност "Компютърна техника и технологии“ в ТУ-Варна. Защитила е дисертация на тема "Дисонанси и перспективи при проектното управление на средствата от ЕС (2014-2020)" във ВСУ "Черноризец храбър“. Управител е на Областен информационен център – Варна от създаването му през 2011 година до момента. Член е на Мрежата контактни лица по Рамкова програма "Хоризонт 2020“ и "Хоризонт Европа“. Има над 18 години опит в реализирането и управлението на проекти, притежава опит като оценител на проектни предложения, финансирани с европейски средства. Под нейно ръководство ОИЦ – Варна е организирал над 600 информационни и обучителни събития. Над 250 000 души са участвали в дейностите на центъра, който през 2021 г. чества 10-годишен юбилей.

"Вече десет години една варненка обучава хората как да се възползват от европейските фондове по законен начин“, отбеляза в обръщението си председателят на асоциация "Да съхраним жената“ Йорданка Ненчева, минути преди да бъде връчена наградата на д-р Николова.

Освен нея, на събитието бяха отличени бизнес дами, които получиха признание заради усилията и успехите, постигнати в техните области на развитие. Сред тях бяха Силвия Гочева – регионален представител за Варна и Бургас на четири водещи бранда за недвижими имоти, дизайнерът Нели Атанасова и др. Призът "Достойна варненка“ беше връчен на доц. д-р Силвия Благоева – заместник ректор по учебната дейност в ИУ-Варна. Грамоти получиха и млади варненски предприемачи с постижения в различни области.

Конкурсът "Жена предприемач и мениджър“ се провежда ежегодно. Номинациите за наградите се излъчват от обществен съвет. Целта е да се популяризира примерът на изявени предприемачи и мениджъри, които имат съществен принос към развитието на Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: