Условна присъда за млад мъж, отвлякъл бившата си приятелка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:02 / 08.12.2015
708
Варненският окръжен съд призна 31-годишния Антон Огнянов от Провадия за виновен за отвличането на Жулиета А., с която поддържал интимни отношения в продължение на няколко години. Определеното му наказание е "лишаване от свобода" за 2 години, отложени с 4-годишен изпитателен срок, както и плащане на 5000 лева обезщетение за неимуществени вреди на отвлечената жена.

В последните си думи преди да чуе присъдата Антон Огнянов отрече да е извършил престъплението, твърдейки, че само е опитвал да възстанови връзката си. Съдът прие, че има достатъчно доказателства, които потвърждават отвличането на Жулиета А.

На 27.01.2015 г. в с Градинарово, Варненска област, Огнянов проследил жената, настигнал я в гръб, запушил й устата с ръка, държейки я за косата. След това вкарал Жулиета в автомобила, с който дошъл в нейното село, и я откарал до Провадия. В жилището на майка си в града Огнянов я убеждавал да заживеят отново заедно. Жената привидно се съгласила, за да успее да се върне в дома на родителите си. Вместо да си вземе личния багаж и да се премести при Огнянов, тя съобщила за отвличането в РУ-Провадия.

Присъдата на ВОС може да се протестира или обжалва в 15-дневен срок.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).