Условно наказание получи пияната туристка на "Златни пясъци"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:16 / 03.08.2021
1265
Делото бе решено в бързо производство, с признаване на вината, по силата на внесено за разглеждане и одобрено Районен съд – Варна споразумение, съобщиха от пресслужбата на институцията. 

Самите непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото са извършени на 1 август тази година, като са съпроводени със съпротива срещу орган на властта.  Тогава подсъдимата в нетрезво състояние се опитала да удари с глава старши полицай към районното управление на полицията в КК “Златни пясъци“ и нанесла удар с ръка в областта на рамото на служителя на реда.

За извършеното престъпление по чл. 325, ал. 2 от НК, на 24-годишната полска туристка бе наложено наказание от 3 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. Пострадалият от деянието се уведомява за одобреното споразумение и възможността да предяви по съдебен ред граждански иск за неимуществени вреди. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).