Утре хиляди варненци ще останат на сухо за денонощие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:50 / 01.12.2015
3468
Поради реконструкция на главен водопровод от 5 часа утре - 2 декември до 5 часа на 3 декември (четвъртък), без вода ще останат абонатите от квартал "Хр. Ботев" (ниската част), Южна промишлена зона (Острова), квартал "Аспарухово", квартал "Галата", местностите "Боровец“, "Лазур“, "Хижа Звездица“.

Водоноски ще бъдат разположени в центъра на кв. "Аспарухово" пред Търговския дом, на обръщача до Бункера, до Онкоболницата и на ул."Барутен погреб" до ЦДГ (кв."Христо Ботев"), съобщават от ВиК - Варна.

Днес също ще има сух режим за част от варненци. Водоподаването ще бъде прекъснато в част от местност Евксиноград до 15 часа. На сухо до 13 часа ще е част от кв. "Левски“ и абонатите между бул."Ян Палах", ул."Карамфил" и ул."Подвис". Чешмите ще пресъхнат и за бл.21, бл.22 и абонатите около тях в кв."В.Варненчик" до 18 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).