Уволнение заплашва таксиметровия шофьор, блъснал дете на пешеходна пътека

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
13:53 / 16.06.2017
5254
Таксиметровият шофьор, който блъсна дете на пешеходна пътека във "Владиславово" тази сутрин и избяга, може да загуби работата си, научи Varna24.bg

"Веднага щом разбера какво точно нарушение е извършил таксиметровия водач и видя актовете от КАТ, ще взема мерки и решение дали ще продължа да работя с този шофьор. Фирмата ми се дистанцира от такива водачи, няма да толерирам убийци на пътя, които да петнят името ни!", заяви категорично управителят на таксиметрова фирма "Ласия" Иван Михайлов. 

В телефонен разговор с него шофьорът е заявил, че нищо кой знае какво не се е случило, той просто бутнал детето и то не е пострадало. 

Очевидци могат да свидетелстват обаче, че инцидентът далеч не беше толкова безобиден и пред очите на много хора малчуганът излетя метри пред колата и по чудо оцеля. В същото време шофьорът дори не спря, за да помогне на пострадалото момче. 

Междувременно стана ясно, че водачът е открит и привикан на местопроизшествието, за да даде обяснения пред органите на КАТ за случилото се. 

Той е на 52 години с инициали В.К. Съставен му е акт за множество административни нарушения и ще бъде санкциониран за това, че е отнел предимството на пешеходец и не е оказал съдействие на пострадалото дете. 

Блъснатото момченце се е отървало с ожулено коляно, съобщиха от полицията за Varna24.bg

Въпреки на вид незначителните външни травми, ужасът, преживян на пешеходната пътека ще остави трайни белези в съзнанието на пострадалото дете. 

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).