Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Уют, простор и спокойствие в новия жилищен проект на "Планекс“ ЕООД във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:30 / 21.11.2019Коментари (0)2515
Уют, простор и спокойствие в комбинация с хубава гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Това обещава новият проект на "Планекс" ЕООД – "Панорама Парк“ във Варна.

Комплекс "Панорама парк“ се намира в кв. "Бриз-юг“ на втора линия от бул. "Васил Левски“, с удобен и бърз достъп до хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини. Състои се от две самостоятелни жилищни сгради с по три входа, като ориентацията им е съобразена с най-благоприятните изложения – юг, изток и запад. Строителството стартира в края на лятото на 2019 г и ще се реализира на два етапа. В момента се изгражда етаж 4 от първата сграда в комплекса. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация март 2021 г.

Естествената денивелация на терена осигурява великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града. Комплексът е със съвременна архитектура, висококачествено изпълнение на строително-монтажните работи, с максимално комфортни условия за живеене. За живущите в комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива. Ситуирането на сградите е съобразено със съществуващата в югозападната част на имота висока дървесна растителност. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде оформена детска площадка и зона за релакс.

В комплекс "Панорама парк“ има богат избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв.м. Жилищата са проектирани с просторни и светли дневни с големи прозорци, обширни спални, ориентирани към тихо дворно пространство. Предвидени са гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно площ за съхранение на вещите на всяко домакинство. Апартаментите се издават завършени по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати "Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло.

Инвеститор и строител на "Панорама парк“ е "Планекс“ ЕООД – компания с почти 30 години опит в строителството и многобройни регионални и национални награди за качествено строителство. Марката "Планекс“ се радва на висок престиж и доверие от страна на клиентите. Тя е символ на качество, стабилност и иновативни решения в строителството.

Информация за обекта и имотите за продажба може да получите в офиса на отдел "Продажби“ на "Планекс Инвест" ООД - ул. "Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg  








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: