Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Ужас във варненски автобус: Пиян мъж нападна с юмруци 2-годишно момченце
Автор: Пламена Николова 10:20 / 17.02.2019Коментари (69)59037
© Varna24.bg
За фрапиращ случай на агресия срещу 2-годишно детенце и момиче във варненски автобус научи Varna24.bg.

Случаят е от 15 февруари по линия №12 във Варна. Около 16.30 часа млада майка пътува с детето си и своя приятелка в посока "Аспарухово". Около района на "Проектанска" агресивен мъж във видимо нетрезво състояние налита с юмруци и обиди на детето, защото плачело, а след това и на момичето, което пътува с майката, защото се опитало да ги защити. Пътниците в автобуса гледали безучастно как възрастният мъж нанася тежки удари върху детето и момичето. Майката се обажда на тел. 112, за да потърси помощ от полицията. Единствено жена и две момчета от ромски произход се намесват, за да помогнат на двете млади жени и детето.

Ето и коментарът на майката Теодора Николова, изпратен до Varna24.bg. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Уникално болно общество сте, народеее .... Днес следобед /15.02/ аз, приятелката ми и 2-годишният ми син бяхме нападнати в Градския транспорт ... От пиян около 60- годишен господин.. Детето ми бе ударено с юмрук в главата, защото плачело и вдигало шум в автобуса. След удара последваха думите: "Тъпо малко копеле, ако не млъкнеш, ща убия".

Последва и зверски побой над приятелката ми, която стана да ни помогне ... Шофьорът си кара, кондукторката гледа сеир, цял автобус хора мълчите като п...и и гледат как бият две жени и две годишно дете...Не ви ли е срам? А иначе плюете всички - ромите, циганите били мангали и тем подобни!!!

Цял автобус, пълен с българи си стоят по седалките и гледат как синът ми пищи, а в това време пияният мъж налага приятелката ми в главата. Добре, че имаше две момчета и една жена от ромски произход, които единствено скочиха, извадиха мен и сина ми и дръпнаха вилнеещия господин от приятелката ми.

Искам този коментар да стигне до хората, които ми помогнаха, за да им благодаря от цялото си сърце. А на онези, които стояха и гледаха безучастно ще кажа - вие не сте хора, а мърши! 

Видя се кой е човечен в случая! Не е до произхода на човека. Нашия прекрасен български народ дори започна да роптае срещу това, че полицията каза да не се отварят вратите, докато дойдат служителите на реда. 

Шофьорът ми каза, че закъснявал с 15 минути и заради нас щял още повече да закъснее. Провели сме от мухата - слон. Също чух и следните думи от жена с дете:

"Ще пореве малко и ще му мине. Не ми се чака тука да идва полиция, а ако задържат автобуса трябва да давам пак 1 лв. за билет".

Ето какво представляваме в днешно време хората. Болно общество с болни амбиции ... Простотия и изродщина!!!"

Теодора е категорична, че ще съди нападателя, който е задържан след намесата на полицията. Тя споделя, че най-много я е заболяло от обидните думи на мъжа, нарекъл детето й "копеле". 

"Синът ми си има баща и го познава, макар и вече той да не е сред живите. Все още съм в потрес и шок от преживяното и искам този човек да получи заслуженото си, а хората да разберат, че днес е моето дете, но утре може да е тяхното, затова е редно да реагират човешки и съпричастно в такава ситуация", допълни Теодора.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.02.2019 г.
0
 
 
Нищо вярно няма в историята. Жената и лудата и приятелка нападнаха мъжа. Той единствено си позволи да им каже да успокоят детето - При което му бе отговорено - "спокойно майна" На което той каза да не му викат така. Което последва е уникално... Жената без предупреждение скочи отгоре му и към нея се включи и другата жена с детето на ръце... Двете жени не са добре със сигурност. Такава непредизвикана агресия не е нормана. Циганите успяха да издърпат ъжа да седне в края на автобуса. А "жената" отново се засили невярвайки че не го е набила ... Нямам думи ... Дано още някой който е бил реално там коментира .
Aнонимен
на 19.02.2019 г.
0
 
 
Не мога да повярвам!! Що за изрзодщина има!?!? Не мога да повярвам, че това се е случило. Потресена съм от коментарите, които чета по-долу... как може да се оправдава подобно деяние?!? Как може да се обижда майката и детето, а да се онивинява такава изродска постъпка... Това е две годишно дете, как можеш да го накараш да замълчи, майката си е държала и предпазвала детето от ударите, неможе да го остави само и да се саморазправа. Вие деца нямате ли?!? Представете си, че това утре може да се случи на вас и вашето дете, или на жена ви и детето ви? ДЕРЗАЙТЕ ХОРА!
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
0
 
 
Немога и не искам да повярвям че в тази държава има такива чудовища и такива малоумници да не се намесват в подобно деяние. Браво бе що за народ е това.
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
0
 
 
Потресена съм първо от ще го нарека "немарливостта" на шофьора на автобуса и след това и на контрольора,който е бил в автобуса. Напълно съм съгласна с всяка изречена дума на майката,не искам да съм груба,но народа ни наистина е болен. Как е възможно да стоят и да гледат безучастно как се бие дете и жена вскяш са на кино. Ужас! Ужас! Ужас! За мен е редно и шофьорът на автобуса и контрольора да бъдат наказание по някакъв начин от фирмата, за това че се случва такова ужасяващо нещо пред очите им и те не реагират по никакъв адекватен начин. Много съжалявам за случилото се и искрено желая да получи подобаваща присъда и наказание нападателят. Успех момиче и не се предавай!
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
0
 
 
Тъпи пе**ли квато и да е жената не е редно да я удрят и псуват детето а тоя пичага щях да му счупя и двете ръце на място още
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
0
 
 
"Цял автобус,пълен с българи си стоят по седалките и гледат как синът ми пищи..."-е какво очакваш,да ти го успокояват детето чужди хора,а ти каква майка си,че не можа да се справиш?Никой не ти е длъжен,още повече,да търпи изстъпленията на разглезеното ти дете.От текста стана ясно,че в автобуса е имало и друга майка с дете,което не пищи-защо ли?Ти се сети защо.
0
 
 
Никой не е длъжен да им слуша пищящите деца ,а те да гледат с празен поглед или телефона си .
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
+1
 
 
Ама тази майка-голям смях,циганка ли е,защо изглежда като голо дупе?
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
+1
 
 
Да де,ама майката е трябвало да си успокои детето,не да се дере от рев,не всеки понася да му реват на главата и то в затворено пространство.После ,искам да попитам-тази тъпа кифла-майката,какво за Бога е правила,докато са й удряли детето с юмруци,не го ли е защитила,що за майка да стои и да гледа?Защо си мисли,че някой трябва да й се подлага,да я защитава-тя си е виновна като предизвиква хаос в автобуса,не са длъжни хората да стават заложници на нечии драми,като не отварят вратите докато чакат полиция.
Aнонимен
на 18.02.2019 г.
0
 
 
Ъпсурт хората от автобуса явно са били слепи и глухи невъзможно такива пияници изхвърчат по цял ден от автобусите никой не би ги търпял нереално е за бога
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: