Ужас във варненски автобус, пътници се кръстят по завоите, шофьорът се хили

Автор: Пламена Николова
Коментари (8)
09:41 / 02.05.2018
20250
Варненка се свърза с Varna24.bg за да разкаже за преживения ужас при пътуване с градски автобус по линия №20. Ето какво сподели дамата:

"Случаят е от понеделник, 30 април, когато се качих на автобус с №20 от спирката по бул. "8-ми приморски полк" около 17.30 часа. При първите няколко случая, в които имаше рязко тръгване и спиране не обърнах внимание, трафикът е натоварен, всеки кара както му падне, нормално е да има и подобни ситуации. Понастръхнах малко, когато с бясна скорост автобусът навлезе на ляв завой на кръстовището на Червения площад, но пак си казах, че може би на мен само ми се струва, че има нещо нередно. Оттам-нататък обаче шофьорът натисна педала на газта като на рали и се започна едно лудо престрояване от лента в лента, набиване на спирачки и неадекватни реакции. Хората първо започнаха да се споглеждат учудени какво става. След това на няколко завоя, когато автобусът навлезе с бясна скорост, като например към ул."Вяра", в градското возило се чуха викове на възмущение и дори писъци, хората започнаха да роптаят какъв е тоя шофьор, картофи ли кара и т.н. В автобусът пътуваха родители с деца и възрастни хора, ученици... Забелязах, че възрастна женичка на два пъти се прекръсти. Аз лично бързах за сина си, който ме очакваше в детската градина. Не издържах обаче на стреса и слязох две спирки по-рано и на прибежки тръгнах към детската градина. Записах и номера на автобуса - В 86 69 НХ, направи ми впечатление, че шофьорът искрено явно се забавляваше от "майсторлъка" си и имаше доволно ухилено изражение. Надявам се това да стигне до ръководството на фирмата и се вземат мерки пътниците да не бъдат подлагани на подобни експерименти, които могат да се окажат животозастрашаващи!"

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).