Ужасяващо! Игли и спринцовки на метри от детска площадка във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:41 / 20.06.2023
1710
Игли, използвани спринцовки, салфетки с кръв, това са "находките", на които всяка сутрин се натъкват варненски майки на метри от детска площадка, разказа една от тях за Varna24.bg. Мястото е бул. "Владислав Варненчик" №133, бл.40. 

Жената разказа, че вече няколко години пространството зад кучешката площадка всяка вечер се превръща в наркоманско сборище. "Лятно време там играят нашите деца.", казва жената и допълва, че е подавала многократно сигнали към Община Варна. Поради липса на решение на проблема, на майките им се налага сами да почистват опасния биологичен отпадък, за да не се нарани някое от децата.

"Това са материали, които трябва да бъдат почистени и изхвърлени по специален начин.", напомня още жената и настоява пространството или да бъде премахнато или поне да се осигури някакво наблюдение.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).