Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
В комплекс "Камчия": Матей Казийски в подкрепа на кампания срещу агресията
Автор: Пламена Николова 07:48 / 21.08.2019Коментари (0)1330
За четвърта поредна година волейболна академия "Стойчев-Казийски" организира летен тренировъчен лагер "Big Volley Camp“ в супер модерния комплекс  "Камчия“, край Варна. В лагера участват над 100 деца от цяла България, които ще бъдат тренирани по най - новите методологии в спорта.

Легендата на волейбола наблюдава тренировъчния процес в мултифункционалната спортна зала на комплекс "Камчия“, а по - късно през деня Матей Казийски  изненада деца, които са част от четвъртия Национален диабетен лагер "Докосни дъгата“, който се провежда в "Камчия“. Звездата бе специален гост на тренировката на децата по волейбол, която е водена от Стефка Великова - президент и треньор на волейболен клуб "Олимпиец“.

През тази седмица много звездни спортисти са в комплекс "Камчия“. Освен Матей Казийски в комплекса е двукратната ни световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, която е на тренировъчен лагер с клуба си.

По покана на диабетния лагер "Докосни дъгата“ в "Камчия“ са и спортната фамилия Великови - Легендарният Дарин Великов, съпругата му Стефка, която е президент и треньор на волейболен клуб "Олимпиец“, както и синът им Асен – капитан на баскетболния Левски Лукойл.

В петък в комплекс "Камчия“ ще пристигнат и двама от основните футболисти на "Лудогорец“ - Марселиньо и Моци, които  ще проведат тренировка с децата от диабетния лагер,  който е част от дейностите по проекта "Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, който се реализира от асоциация "Докосни дъгата“ и е финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта.  

В четвъртък от 20:00ч. в "Камчия“ всички звезди ще могат да се насладят на концерт на емблематичните варненски шоумени от "Тутурутка", които ще поднесат на децата и младежите много положителни емоции. Обичаната от малки и големи група ще покаже нагледно, че смехът е едно най-добрите оръжия срещу агресията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: