В понеделник откриват учебната година във ВСУ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:55 / 24.09.2010
493
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Официалното откриване на учебната 2010/2011 година във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" ще се състои на 27 септември (понеделник) 2010 г. от 09:30 ч. в двора на университета. На тържеството са поканени да присъстват всички студенти и преподаватели, бивши възпитаници, партньори, гости и приятели на ВСУ.

Традиционно ще бъдат връчени студентски книжки и награди на първокурсниците, приети с най-висок бал, социални стипендии и стипендии за отличен успех от името на Асоциация ВСУ, от Ректорското ръководство и от работодатели.

Официални гости на тържествената церемония ще бъдат г-н Николай Няголов, зам.-областен управител на Варна, който ще приветства първокурсниците и г-н Евгени Орманлиев, председател на клуба на възпитаника на ВСУ "Черноризец Храбър".

Тази година над 12 000 студента ще започнат новата учебна година във Варненския свободен университет, обучавайки се в 49 бакалавърски и магистърски програми и 20 научни, акредитирани специалности за подготовка на докторанти.

Сред най-предпочитаните специалности са: "Право", "Защита на националната сигурност", "Международни икономически отношения", "Финанси и счетоводство", както и първата в България специалност "Дизайн за архитектурна среда".

След официалното откриване новите студенти ще имат възможността да се срещнат с ръководствата на катедрите и бъдещите им преподаватели по професионални направления.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Община Варна внесе сигнал в прокуратурата за умишлено разхвърляне...
Кметът: Обявяваме война на боклука във Варна. Ще се налагат санкц...
Бойко Борисов от Варна: Изобщо не се глася за премиер
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).