Варна е домакин на регионален одиторски курс за експерти на морски администрации от 16 държави

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:22 / 13.09.2019
1645
Експерти от морските администрации на 16 държави ще участват в регионален курс за одитори. Обучението се провежда по програма на Организацията за техническо сътрудничество, съвместно от Международната морска организация, Изпълнителна агенция "Морска администрация“ и Висшето военноморско училище "Н. Й. Вапцаров“. Събитието ще се състои от 16 до 20 септември във Варна.

За участие в обучението са поканени експерти от морските администрации и от звената за разследване на морски произшествия и инциденти от България, Албания, Хърватия, Естония, Грузия, Израел, Казахстан, Латвия, Черна Гора, Полша, Молдова, Румъния, Руската Федерация, Турция, Туркменистан, Украйна.

Курсът ще бъде открит от заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев на 16 септември, от 09:30 ч. в сградата на ВВМУ, Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).