Варна с номинации в Годишните награди за туризъм

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:10 / 09.12.2016
1795
Варна е номинирана в категорията "Община на 2016 г. в морски туризъм" в онлайн класация за годишните награди на Министерството на туризма. Вотът започна днес и ще продължи до 18-ти декември. 

Конкурсът се организира за първа година, а целтае да насърчи развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации. 

Морската столица присъства и в други категории - за "Туристическо събитие" е номинирана регатата "Тол шипс", а Военноморският музей и Регионалният исторически музей се борят в категорията "Изборът на българите". Разширеният материал с интервюта за Третия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм в КК "Св. Св. Константин и Елена" на ТВ "Черно море" е номиниран в категорията за журналистически материал в телевизия.

Онлайн гласуването става чрез платформата www.tourismawards.bg. Всеки потребител може да избере своя фаворит с един вот за всяка категория. Гласуването е ограничено по индивидуално IP и ще продължи в рамките на 10 дни, съобщават от пресцентъра на министерството на туризма.

В категория "Община на 2016г. в морски туризъм" можете да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/morska-destinacia/

В категория "Туристическо събитие" може да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/

В категория "Изборът на българите" може да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/

В категория "Журналистически материал на тема туризъм в България за 2016 година в телевизия може да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/tv-material/


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).