Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варна се превърна в един голям афишарник
Автор: Екип Varna24.bg 11:13 / 12.05.2014Коментари (9)2504
©
Бързи кредити, автомобили рент а кар, масажи по домовете и на промоция с 50 % намаление, уроци по испански, живи агнета - директно от овцефермата - безплатно клане, екологично чист пчелен мед, ремонти по домовете, хидроизолация и ремонт на покриви, пари на заем, експертни счетоводни услуги, работа в Германия, еднократни нощувки - изгодно, безпроблемно изкупуване на земеделска земя ... Изреденото дотук не е извадка от рекламен справочник, а разлепени напечатани и написани на ръка, различни по размер, цвят и материя обяви по стълбове и дървета по варненските улици, съобщават от администрацията в "Приморски". Редом с тях от трафопостове, ел.табла, и всяка площ, която се е сторила подходяща, но не и на регламентираните за това места, ни "гледат" покани за театрални представления, концерти, спортни състезания. Ето още какво казват от районната администрация:

Вече недоумявате защо Ви занимаваме с това?Ето защо!
На 26 април се проведе поредната акция "Да изчистим България за един ден!".
Е - изчистихме я!
Но не за един ден, а само за няколко часа.
Изредените по-горе съобщения, реклами и покани бяха отстранени от служителите на районната администрация от стълбовете и дърветата от бул. "Генерал Колев" в отсечката от ул. "Царевец" до бул. "Чаталджа" и по бул. "Чаталджа" в отсечката от бул. "Генерал Колев" до бул. "Осми Приморски полк".
И....

Още на следващия ден, 27 април, се събудихме с нова порция обяви, покани и оферти. Вероятно предлагащите услугите са сметнали, че разчистването е било направено, за да се освободи място за техните "послания". Вероятно лепящите тези обяви смятат, че имат право на това нали са "граждани" на Варна и Варна е техния дом, а в дома си човек е свободен да прави каквото реши.

Само че никой в дома си не цапа и не руши и се съобразява с останалите.

И следващият път, когато отправим гневни критики, че е грозно, че не ни харесва, че този или онзи не си е свършил работата - нека минута преди това помислим ние дали сме изрядни.

Как може да се промени това ли?
Като се спазват правилата - има наредби, които определят тези правила и регулиращ механизъм със санкции.

Другото - другото е въпрос на възпитание, съвест и осъзнато мислене, че всеки от нас освен права има и задължения.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.05.2014 г.
0
 
 
"Вече недоумявате защо Ви занимаваме с това?Ето защо! На 26 април се проведе поредната акция "Да изчистим България за един ден!". Е - изчистихме я! Но не за един ден, а само за няколко часа. Изредените по-горе съобщения, реклами и покани бяха отстранени от служителите на районната администрация от стълбовете и дърветата от бул. "Генерал Колев" в отсечката от ул. "Царевец" до бул. "Чаталджа" и по бул. "Чаталджа" в отсечката от бул. "Генерал Колев" до бул. "Осми Приморски полк". И.... Още на следващия ден, 27 април, се събудихме с нова порция обяви, покани и оферти. Вероятно предлагащите услугите са сметнали, че разчистването е било направено, за да се освободи място за техните "послания". Вероятно лепящите тези обяви смятат, че имат право на това нали са "граждани" на Варна и Варна е техния дом, а в дома си човек е свободен да прави каквото реши. " ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!! НИКОГА НЕ СА ГИ ЧИСТИЛИ!!!
Aнонимен
на 12.05.2014 г.
+1
 
 
Ами афишарник ще е ! Защото няма кой да ги шамароса тези нахалници с по една хубава глобичка ! Чиновниците си траят и в кабинетите им е чистичко !
0
 
 
Така е . Кой ще чисти лика на бареков след изборите ??? ( това , че името е написано с малка буква не е правописна грешка ). Гледа ме зад всеки ъгъл . Имам чувството , че ме преследва крадец .
Aнонимен
на 12.05.2014 г.
+2
 
 
Защо общината не санкционира фирмите залепващи тези реклами и листовки?На листовките са оказани телефонни номера .адреси.Обикновено тези "фирми"наемат хлапаци и те лепят където им падне.Отделно фирмите си пускат обяви за набиране на момчета за лепене на обяви.Просто няма воля да се спре тази свинщина.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Серия от трусове в Турция
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: