Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варна се включва в кампанията на моловете за незабавно отваряне
Автор: Пламена Николова 09:54 / 22.01.2021Коментари (0)2313
©
Grand Mall Varna
ул. "Андрей Сахаров" N2

1 коментар за Grand Mall Varna
Тук има:
Най-големият търговски център във Варна се присъединява към призива на Българската асоциация на ритейл центровете за бързо отваряне на моловете у нас, съобщи за Varna24.bg Нина Локмаджиева.

"Grand Mall въведе драконовски мерки за хигиена и дезинфекция още преди началото на извънредното положение за COVID 19 – споделя директорът на мола Иво Генов.

"Проведохме и социална кампания "Модата ще почака“ по време на първия локдаун, в която призовахме варненци да имат търпение и да бъдат отговорни. Нашият търговски център изпълни своя дълг, но вече няма никакви причини да се отлага неговото отваряне, както и отварянето на всички други молове в страната“, коментира Генов.

Мениджмънтът на водещия варненски мол споделя апела на Българската асоциация на ритейл центровете: 

"Изпълнихме всичко. Ние също имаме право да отворим за работа. През изминалите 12 месеца на предизвикателни времена за цялата ни страна направихме всичко необходимо, за да осигурим безопасността на всички ни – на нашите клиенти, служители и бизнес партньори. Ние, моловете в България, осигуряваме десетки хиляди работни места и подпомагаме ефективната работа на важни бизнес сектори в страната. Продължителното затваряне на моловете се отрази катастрофално на финансовото състояние на всички, опериращи в ритейла бизнеси, чиито инвестиции допринасят значително за благосъстоянието на икономиката на страната ни. Толкова много специалисти в момента стоят без работа. А aко продължим да бъдем затворени, още много ще изгубят препитанието си.  

Изпълнихме всичко, което беше поискано от нас от страна на властите и положихме всички усилия да отговорим на трудностите, които трябваше да посрещнем заедно. Всеки затворен ден оттук нататък идва на цена, която не всеки може да заплати. 

Оперираме съгласно всички разпоредби и препоръки на здравните власти, за да предотвратим разпространението на вируса. Въведохме всички необходими мерки за безопасност, базирани на най-добрите световни практики и следваме стриктни правила за дезинфекция, осигуряваме и отлична циркулация на въздуха в общите помещения. Да продължим да бъдем затворени, вече не може да бъде опция за нас. 

Не са ни известни медицински доказателства и научни изследвания, които установяват, че в моловете рискът от заразяване е по-голям, отколкото във всяко друго място за пазаруване, което не е затворено със заповед. Организираният и стриктно спазван режим на работа на търговските центрове в противоепидемични условия ще позволи на клиентите да пазаруват удобно без струпвания и с контрол на потока от хора. Охраната на всеки търговски център следи денонощно за спазването на реда и въведените ограничения за безопасност на всички посетители – предимство, което не бива да бъде пренебрегнато. Защото за нас е не по-малко важно да запазим здравето на всички наши клиенти и техните близки.

Трябва да отворим, за да се върнем заедно в нормалността. Защото при нас е безопасно", гласи позицията, изпратена от големия търговски център до медията ни.



Още по темата: общо новини по темата: 14895
28.03.2024 »
28.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/2483 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: