Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варна ще бъде домакин на международно кариерно изложение
Автор: Екип Varna24.bg 11:23 / 17.02.2017Коментари (0)1187
©
За втори път ще се проведе международно кариерно изложение насочено към младежите от Варна и региона. Целта на събитието е да предложи различни възможности на за стажантски позиции и постоянни работни места. В рамките на инициативата ще вземат участие работодатели от близо 20 компании опериращи в България, Германия, Малта, САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Италия, Австралия, Норвегия, а областите за професионална реализация и ориентация ще са в широк диапазон - хотелиерство, бизнес, финанси, администрация и маркетинг, аутсорсинг, IT и човешки ресурси, транспорт, консултантски и банков сектор, туризъм.

Форумът ще се проведе на 21-ви (вторник) и 22-ри февруари (сряда), от 10.00 до 17.00 ч., като през първия ден, някои от работодателите ще направят презентация на компанията, която представляват и ще дадат препоръки относно типа кандидати, които набират. През втория ден, ще се проведат директни интервюта между работодателите и кандидатите. Сред презентаторите ще бъдат мениджърът на един от най-скъпите голф клубове в САЩ, директор човешки ресурси на австрийска транспортна компания, професионален консултант от Германия, представители на две от най-известните хотелски вериги в света.

Организатор и домакин на събитието е Висше училище по мениджмънт (ВУМ), то ще се проведе в сградата на училището на ул. "Оборище" 13А, Конферентна зала, ет. 4. От там допълват, че кариерното изложение е отворено (безплатно) за всички младежи от Варна и региона, които владеят английски език. Целта на форума е да създаде възможности за диалог между бизнеса, търсещите работа и образованието. Предвидени са още дискусии, демонстрации, казуси - споделят още от ВУМ.

"Миналогодишното издание на форума събра над 200 посетители, които имаха възможност да кандидатстват за стажантски и работни позиции в компании от 12 държави в Европа, Азия, Северна Америка и Австралия. Това е една от инициативите ни свързани с осигуряване на предложения за стаж на наши студенти, които идват от над 40 страни, но в същото време отваряме врати и за други младежи във Варна." - споделя Петя Петрова, директор на Кариерен център към ВУМ, която заедно с членове на Студентски съвет към висшето училище организира събитието.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: