Varna24.bg изясни как се е стигнало до скандала с "горещите" сцени, излъчени по детска телевизия

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
15:22 / 07.11.2019
6140
След запитване от страна на Varna24.bg до българския телекомуникационен оператор Виваком, медията ни получи обяснение как се е стигнало до излъчването на порно сцени по детската телевизия Cartoon Network. Ето какво съобщиха в отговор на журналистическото ни запитване:

"Извиняваме се за създалата се ситуация. Уверяваме Ви, че VIVACOM като социално-отговорна компания полага усилия за предоставяне на безопасно телевизионно съдържание за деца и подрастващи.

В конкретния случай се е получило миксиране на телевизионен сигнал на два различни канала от източника на сигнала на Cartoon Network, което не е под нашия контрол.

Въпреки това, VIVACOM разследва в момента причините довели до тази неприятна ситуация и ще потърси отговорност на собственика на канала. За нас е изключително важно да сме максимално открити в нашата комуникация със своите клиенти и ще се постараем подобни ситуации да не се случват в бъдеще, защото е важно всички деца да бъдат защитени от вредното въздействие на съдържание, предназначено изключително за възрастни. Благодарим Ви за разбирането".

Както Varna24.bg съобщи, във вторник вечерта около 23 часа по любимият детски канал изненадващо са се завъртели сцени за възрастни. Въпреки, че се предполага, че по това време малчуганите трябва да са заспали, рискът подобно съдържание да стигне до детската аудитория е огромен и подобни ситуации са неприемливи за всеки родител.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).