"ВарнаЛит 2017" с концерт на входа на Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:34 / 01.06.2017
2363
В Деня на детето - 1-ви юни, от 19ч. на входа на Морската градина ще се проведе концерт "ВарнаЛит 2017" с участието на група P.I.F., детски хор "Добри Христов" и Street Dance School The center. Водещ на събитието ще бъде Георги Тошев. Инициативата е част от детските и младежки литературни дни, които продължават до 3-ти юни във Варна. Час по-рано от 18ч. на същото място ще бъде пътуващата книжарница на "Думи на 4 гуми" и литературното четене с Илиян Любомиров и неговия специален гост Константин Трендафилов, автор на романа "Затвори сърце" и на стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого".

В 15ч. в книжарницата на ФКЦ е срещата със създателя на проекта "Златната ябълка" Димитър Петров, а от 16ч. - представяне на книгата "Малкият Българ. Вампирът от Несебър" с автори Неделчо Богданов и писателя Ал Торо. От 17ч. е срещата с граждани на американския писател на детски книги Стефан Пастис, създател на поредицата "Тими Провала", а от 18ч. - среща с автограф на Сали Грийн (Великобритания).

От 15,30ч. в отдел "Изкуство" на РБ "П. Славейков" започва работилница "Нарисувай ми овца" с художника Дамян Дамянов. В основната сграда на библиотеката от 17ч. Вал Стоева представя четене от самото раждане: 9 ½ съвета за отглеждане на читатели.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).