Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци "арестуваха" багерист, докато не разчисти снега пред домовете им
Автор: Екип Varna24.bg 11:19 / 11.03.2010Коментари (4)4550
© Impact Press Group
Побеснели от факта, че багерист не иска да изчисти снега пред домовете им, живеещите в кв. „Изгрев" решиха да задържат работника и да не го пускат да си ходи, докато той не отпуши пътя до града. Комичната случка се разигра следобед в местността над Военноморска болница, където преди няколко години изникна нов квартал. По думите на живеещите там някой подал сигнал на тел. 112, че вече втори ден пътищата в комплекса са в окаяно състояние, затрупани са от сняг и там не може да припари дори и високопроходима кола. Дошъл обаче багерист, който в продължение на два часа се лутал, изчистил само стотина метра и изведнъж спрял. Заявил, че не може да се справи, а това вбесило хората и те блокирали пътя, така че той да не може да си тръгне.

Ако се наложело линейка да извози болен, варненците грабвали на гръб пациента и го мъкнели до мястото, докъдето санитарният автомобил стигал, разказа Васил Иванов, който обаче отрече да е имало такъв инцидент.

„От общината ни мият очите. От два дни чакаме машина и все не идва. Нищичко не е изчистено, но продължаваме да кореспондираме с кризисния щаб. Искахме да ни пратят по-кадърен шофьор", заяви Румен, чиито деца от два дни не са ходили на училище поради невъзможността да прекрачат през преспите. „Този човек няма да го пуснем да си тръгне, докато не ни изчисти тук", зарече се варненецът. Той добави, че преди време възрастен от близките му починал, защото не му била оказана навреме спешна помощ. Пак било зима и линейката не успяла да стигне до дома им.

В продължение на два часа обяснявахме на багериста как да забие кофата, как да обърне машината и откъде да започне да извозва снега. Но той не се научи. Искаме по-кадърен оператор, заяви Людмил, който също участва в блокадата на пътя край „Изгрев". Мъжът живее на километър след баира и там достъпът е тотално ограничен. Преди време той си купил джип, но дори и с високопроходимото возило пак не можел да стигне до дома си. Също като комшиите си и той настоявал от общината да изпратят по-добре обучен багерист, но това не било изпълнено. „Момчето чисти 100 метра, в един момент се върна назад, спря и каза, че повече не може", заяви Людмил. Като разбрали, че пак ще си останат залостени в снежния капан, комшиите измъкнали колите и блокирали изхода.

Източник: в. "Народно дело"



Още по темата: общо новини по темата: 101
14.04.2010 »
19.03.2010 »
19.03.2010 »
17.03.2010 »
17.03.2010 »
16.03.2010 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 12.03.2010 г.
0
 
 
И аз така си мисля, вчера и днес почти никой не би трябвало да има проблеми с автомобила си при карането в тази киша
+1
 
 
Извинявайте,ама при условие,че температурите са положителни и дори в северната част на града е проходимо,и няма повече от 2-3 см сняг ,не че вчера е било повече от 10см.И аз живея във вилна зона дето се превърна в квартал,където главната чистиха.по другите спокойно си минават коли.Така че ,спрете да се оплаквате постоянно.Освен това пред къщите и блоковете не е задължение на цялата община а на собствениците,както е и при магазините и офисите.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 11.03.2010 г.
0
 
 
Над Военна болница не е "Изгрев", а е вилна зона
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 11.03.2010 г.
-1
 
 
ТОВА ДРАГИ ВАРНЕНЦИ Е ЦЯЛАТА ОБЩИНСКА МАФИЯ В ГРАДА,ЗАПОЧВА ОТ ГЛАВАТА НА ПОДКУПНАТА ЗМИЯ/КМЕТА ЙОРДАНОВ/ И СВЪРШВА С ОПАШКАТА-ТЪПИЯ БАГЕРИСТ ПРОСЕЩ ПОДКУПИ КАТО ШЕФА СИ,КАТО СЕ ПРАВИ ЧЕ НЕ ЗНАЕ КАК ДА ПОЧИСТИ.МАЙКАТА СИ Е.АЛО,ТЕЗИ ОТРЕПКИ ОТ КРЪГА НА КМЕТА РАЗСИПАХА ВАРНА.СЛЕД КМЕТА КИРО-ПОТОП.АКО ОТ ВАРНА ОСТАНЕ И ЕДНА ТУХЛА СЛЕД МАНДАТА НА ТОЗИ БАНДИТ ИЗВРАТЕНЯК И ГАДНЯР,ТО ЗА ТОВА НЯМА ДА Е ВИНОВЕН ТОЙ.ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ПРАВИ НА ТЪПИ ОТНОВО И ОТНОВО,КМЕТА НИ ВЪРНА В ПЪРВОБИТНО ''ОБЩИНСКИЯ'' СТРОЙ И ВИНАТА Е САМО НЕГОВА.КИРИЛ ЙОРДАНОВ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ БЕЗНАКАЗАНО,КОГА МАМА МУ СТАРА ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА ДА РАЗСЛЕДВАТ БРУТАЛНИТЕ ГРАБЕЖИ ОРГАНИЗИРАНИ И ПРИКРИВАНИ ЗАД ПОРЪЧКИТЕ НА ОБЩИНАТА?ГРАДА НИ Е ДУПКА ВЪВ ВОДАТА.ВАРНА Е ПРЕД РЪБА НА АБСОЛЮТНАТА РАЗРУХА И НЯМА ВРЕМЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНА,ЗАЩОТО ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ ОЩЕ НИ ВОДИ КЪМ КРАЯ.ВАРНА Е ТРУП,А КМЕТА Е УБИЕЦА И.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: