Варненци най-често се женят за рускини

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:41 / 17.11.2016
2446
Най-честите смесени бракове, които се сключват във Варна, са между българи и руснаци, отчетоха от общинската фирма "Обреди". Не са рядкост и венчавки между българи и украинци, а най-скорошният случай е съюз между българка и германец.

Наблюдава се и тенденция за ръст на бракосъчетанията при младежи на възраст между 20 и 30 години във Варна, отчетоха още от "Обреди". Предпочитанията на младите се обединяват около фолклорния ритуал, който се изпълнява само във Варна. Много от чужденците, които встъпват в брак с българки, също предпочитат традиционната венчавка.

Наскоро в дирекция "Обреди" е имало случай и на вричане между възрастни хора от дом "Гергана". Жената е била на 90 години, а господинът на 87. Тяхната история включва и раздяла преди години, след което се намират и съдбата ги събира отново. Сега събитията ги отвеждат до щастлива развръзка.

Източник: Черно море

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).