Варненци няма да останат на тъмно по празниците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 21.12.2022
955
В периода от 24 декември 2022 г. до 2 януари 2023 г. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, на които срокът за плащане на сметките за електроенергия е изтекъл, съобщиха от пресцентъра на електроразпределителното дружество.

Задълженията могат да бъдат платени чрез Виртуалния център за обслужване на адрес https://my.energo-pro.bg/, както и по всички описани на сайта на компанията начини на плащане https://energo-pro.bg/bg/reguliran-pazar/bitovi-klienti/nachini-na-plashtane. Необходимо е да се предвиди, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни.

По време на празниците за сигурността на електрозахранването на клиентите ще се грижат 62 дежурни екипи на електроразпределителното дружество, групирани по региони в Североизточна България. Организиран е процес на непрекъсната комуникация между екипите и диспечерите в центровете за управление на мрежата. В случаи на евентуална повишена аварийност при лоши метеорологични условия и създадена необходимост ще бъде осъществявано пренасочване на екипи, както и директна връзка с мениджърския състав на дружеството.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).