Варненци първенци в женитбите заради изгода

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:01 / 31.10.2014
819
Сключването на фиктивни бракове на българи с рускини и украинки лавинообразно расте във Варна. Движещият мотив не е любовта между младоженците, а личната изгода, обясниха запознати пред "Телеграф".Обикновено след брака, който изобщо не се консумира, следва бърз развод. Българите получават по над 5000 евро за врътката, а щастливо разведената съпруга - статут на гражданин на ЕС, с който може да измерва необезпокоявано границите му надлъж и нашир.

Според общинската фирма "Обреди" във Варна, бракосъчетанията при тях са винаги по любов. Проучвания показват, че при много от сключваните напоследък бракове се забелязва съчетания на младоженец в напреднала възраст с много по-млада от него съпруга, която може да му е дъщеря и дори внучка.

"Имали сме двойки с разлика в години в полза на младоженеца от 30 и 32 години, както и случаи, когато булката е с 20 години по-възрастна от бъдещия си съпруг", признават служителите. Според тях, обаче, това е поредното доказателство, че за любовта няма граници.

Запознати с житието на такива неравностойни двойки, обаче, коментират, че в основата на брака им е материалната заинтересованост, обикновено на по-младия представител в двойката. Това е въпрос на изгода, пари, материално облагодетелстване, прикриване на бременност и ред други причини от живия живот, обясняват те.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).