Варненци с благороден жест към жена, изхвърлена на улицата с багажа си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
13:23 / 26.02.2021
2636
Варненци се отзоваха бързо и сърдечно на призив за помощ, публикуван в социалната мрежа от млад мъж, който забелязал жена, изгонена на улицата с цялата си покъщнина пред блок в ж.к. "Възраждане", научи Varna24.bg.

След като станало ясно, че жената няма никакви средства, нито къде да нощува, Вартан Сетракян пуска снимки и коментар в личния си профил. Така за часове хора с добри сърца се спускат да помогнат и багажът е преместен на посочен от жената адрес. 

"На 25.02.2021г., жена от гр. Варна, кв. "Възраждане", беше изхвърлена от дома си на улицата. Гордея се, че синът ми Вартан Сетракян, по възможно най-добрият начин организира прибирането на багажа и извозването на жената до друго населено място! Браво за достойната постъпка!!!", сподели майката на младежа Арус Сетракян.

"Именно обикновените и скромните хора са тези, които ще подадат рака всекиму. Страхотна постъпка на всички отзовали да помогнат. Героите и силните на деня не носят наметало или униформа!!!", гласи коментар на Христо Миленов по повод благородния жест. 

"Благодаря за съдействието на всички!!!

Жената е настанена при роднини в село Караманите. Всичко завърши добре и е вече усмихната и спокойна. Благодаря на момчетата за помощта.

Хора, бъдете по-добри помагайте си, никой не знае какво го чака зад ъгъла!

Бъдете здрави и благодаря за подкрепата", написа и самият Вартан Сетракян.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).