Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци се "пържат на бавен огън" в автобусите
Автор: Пламена Николова 09:03 / 23.06.2016Коментари (33)8305
© Varna24.bg
Читатели на Varna24.bg се жалваха, че масово в автобусите на градския транспорт в града, който вече е изцяло общински, не се пускат климатиците.

Репортерска проверка установи, че на 90% от шофьорите в масовия градски транспорт, спестяват от хладното за сметка на комфорта на гражданите. 

Преходът от крайните квартали до центъра или още по-зле - от "Владиславово" до "Аспарухово" например е истинско изпитание за гражданите поради високите температури в последните дни.

Интересен е фактът, че миналата година по същото време получавахме оплаквания за прекалено надути климатици в градските автобуси и хора се жалваха от рязката разлика в температурите вътре в автобусите и навън, която според специалистите може да бъде опасна.

Някой може да осъди жителите на морския град, че са прекалено капризни, но всъщност истината е, че ако се поддържа някаква нормална и адекватна на времето температура в обществения превоз, едва ли ще има мрънкащи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Във тролеите възможно са пуснати климатици , но във автобусите от онези новите не . Аз лично се уверих в това вчера . Хората се измъчиха , но никой нищо не каза , явно им харесва да се пържат на бавен огън . Аз се размрънках по някое време , че детето ми стана на петна от тази жега и кондукторката ни посъветва да се преместим на друго място . Това е то. Трябва някой да предприеме нещо , че по никакъв начин няма да повярвам че климатиците в тези автобуси работиха с пълна сила. ЛЪЖА.
0
 
 
Да заповядат общинарите в аквариумите по обят на линия 209.Голям кеф,имаш чувството че си се напикал от пот.Срещу ЛЕВЧЕ получаваме САУНАЕФЕКТ :-)
0
 
 
САМО В ТРОЛЕИТЕ ИМА И ПУСКАТ КЛИМАТИК.В НОМЕР 7 И В НОМЕР 121 ,ПЛЗАВАМ ГИ ЕЖЕДНЕВНО ПО 2 ПЪТИ НА ДЕН -НЕ ГО ПУСКАТ,ДАЖЕ ПРАВЯТ СКАНДАЛ АКО НЯКОЙ ПОНЕЧИ ДА ОТВОРИ ПРОЗОРЕЦА /КОНДУКТУРКАТА НАПРАВИ НА НИЩО ЕДИН ГОСПОДИН ЧЕ ОТВОРИЛ ПРОЗОРЕЦА.....НЯМАМ ДУМИ....ОТВРАТИТЕЛНИ СА...ПЕСТЯТ НАФТА..ДОКАТО НЯКОЙ ЧОВЕК НЕ МУ СТАНЕ ЛОШО ИЛИ НЕ УМРЕ НЯМА ДА ПУСНАТ КЛИМАТИКА.....
0
 
 
Всеки ден пътувам по два пъти с тролей 88 и не съм съгласна с твърдението, че не се пуска климатик! Когато се напълни с хора и през 3-4 минути се отварят вратите, а вън е 35 градуса е напълно нормално, климатикът да не да сварва да охлажда.... В никакъв случай не е сауна в тролея. Около 26-27 градуса е вътре. Пътува се комфортно! В понеделник или вторник пътувах в 148. Автобусът беше от новите, но вътре беше сауна. Пътуването беше ужасно. Всички прозорци бяха затворени, а климатикът въртеше горещ въздух. За съжаление кондукторкота отнесе гнева на пътниците....
0
 
 
миналата година беше същото,старите автобуси с малките прозорци нямат климатик, като 209 например,омрежени прозорците ,като се качиш се чудиш виждаш ли или вече си ослепял,на кого е тая идеяяяяя
0
 
 
148 старите автобуси също нямат или не пускат климатиците -ужас
0
 
 
които не вярва нека сека4и на 31а през дръйба ад под небето смрад и парфгми задъ6ливи вав автобъсите
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: