Варненци ще танцуват за край на насилието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 10.02.2015
617
В деня на влюбените, хора от над 200 държави ще танцуват, в знак на протест срещу насилието, под надслов "ЕДИН МИЛИАРД СЕ НАДИГАТ" (ONE BILLION RISING).

За трета поредна година в България, чрез танцов флашмоб, ще изразим своята съпричастност, към жертвите и ще призовем за общество без насилие.

Каним всички желаещи, на 14 февруари, от 15:00 ч., в Grand Mall Varna, етаж 2, да се присъедим към милионите активисти по целия свят. Ще започнем с боди арт, снимки и още изненади.

От 16:30 ч. ще танцуваме на песента на кампанията "Brake the chain"- разчупи оковите. Призоваваме ви да се включите, а хореографията е лесна и подходяща за всеки.

Инициативата "ONE BILLION RISING" се провежда за 17-та поредна година. Поводът е изследване на ООН, според което повече от ЕДИН МИЛИАРД жени и момичета по света, са били жертва на насилие поне веднъж в живота си. България се вкючва за трета поредна година, с инициативи във Варна, Бургас и София.

Организатори на събитието във Варна са Prem Intenational - School of transformational yoga, с подкрепата на ORV media, Grand Мall Varna, Неформална група Pink Glasses, Национална програма за младежта, Младежки информационно-консултантски център - Варна, Младежки информационно-консултантски център - Варна на младите, Министертсво на младежта и спорта.

Информация за международната кампания: http://www.onebillionrising.org/
Информация за събитието: https://www.facebook.com/ORB.Varna
Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/701209546658543/


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).