Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненци ще учат техники за развитие на интуицията
Автор: Екип Varna24.bg 16:14 / 22.07.2018Коментари (0)2450
©
Основни техники за развитие на интуицията ще могат да научат варненци от 24 юли. Обучението ще се проведе в рамките на 7 дни. Курсистите ще имат възможност да получат инструментите, които да им бъдат полезни в живота. Практиките от обучението лесно могат да се приложат и дават резултат веднага. "Това са вътрешни практики, които работят чрез меридианите на човека. Един от инструментите, които се ползват на курса е изборът на черно-бели карти и човек определя състоянието, когато тегли един или друг цвят, втората практика е за предвиждане, а третата е свързана с усещанията“, коментира преподавателят Вадим Шишкин. Според него интуицията е искреност и: "Онова особено състояние, когато човек чува гласа на своята душа, състояние на доверие към самия себе си, защото често се случват моменти, когато не само много трудно се доверяваме, но и се предаваме, като закриваме това природно състояние, това природно усещане, което ни е дадено по рождение.“

На курса ще бъдат представени практики, които повишават чувствителността и увеличават интуицията. "Те създават баланс и се стига до момент, когато човек започва да се доверява на себе си, започва да се приближава до природата си, защото тя цялата е проникната от интуицията. И най-важното, което се разкрива при човека е да живее в зоната на сърцето, на хармонията със себе си, а не в областта на изкуствените ценности“, допълва Вадим Шишкин. Той уточни, че на семинара ще се работи също с цели и черти на характера.

Вадим Шишкин е майстор по бойни изкуства, многократен шампион от международни състезания по джудо и самбо. Той е един от спортистите, възродили руските бойни изкуства. От 25 години е президент на Федерацията по бойни изкуства на Русия. В Москва тренира мобилните и спецгрупите на охранителни фирми и на водещи компании, консултира държавни структури по сигурността.

От 2000 г. е в Системата на световноизвестния учен акад. Мирзакарим Норбеков. Днес Вадим Шишкин е ученик на Мастера и водещ преподавател. Провежда курсове на различни нива по методиката на Норбеков в Русия, Украйна, Беларус, България, Чехия, Индонезия, Виетнам, Китай, Франция, Гърция и друго. През 2006 г. разработва авторският тренинг "Пластика на живота“. Провежда курсове в различни региони на Русия и по света. Създател е и на авторските семинари "Цялостно потапяне в усещанията“, "Запознай се с Тялото – твоят наставник“, "Курс за оздравяване на гръбнака“.

Курсът по развитие на интуицията с Вадим Шишкин ще се проведе от 24 до 30 юли 2018 г. от 18.00 часа в конферентната зала на радио "Варна“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: