Варненци съветват полицията как да се справи с джигитите мотористи

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
09:15 / 16.06.2017
7621
Сериозно обществено недоволство назрява срещу нощните гонки с мотори по варненските булеварди, за които Varna24.bg вече писа. 

Живеещите около основните пътни артерии имат сериозни предложения към полицията как да се справи с джигитите. Ето какво написа варненка в профила си във Фейсбук:

"Ало, полицията, извадете една патрулка по "Княз Борис I" или до резиденция "Евксиноград". Със сигурност и на двете места ще хване някой забързан моторист джигит. Бръмчат от десетина минути, още не са се развихрили. Даже по-добре да сложите ленти с шипове, понеже тези водачи са по-особена порода, тях друго не ги лови. Поне им спасете живота и им вземете ревящите возила!"

Ето и сходни коментари по случая:

"Такова е положението и на бул. "Владислав Варненчик" в отсечката между Автогарата и Мак Драйв. Кога ще започне да се прилага спирането от движение на МПС поради високо ниво на шума?! Закон има, но не се прилага. Да се вземат в ръце уважаемите контролни органи от КАТ и полицията!!!"

"Подобно е положението и по бул. "Цар Освободител" и пресечката с ул. "Отец Паисий"! Почти всяка вечер и през ноща реват мотори и коли, свистят гуми. Трябва ли месеци наред да спим със затворени прозорци?! При обаждане на 112 искат информация за марка, цвят и др., което през нощта, скоростта и отдалечеността не може да се събере! А и трябва ли хората да висят цяла нощ, да събират тази мобилна информация?! Тези изяви се случват и през деня и малките дечица подскачат от страх и се травмират, например това ни се случва често по булевардите на Варна - бул. "Княз Борис Първи", "Осми Приморски полк", "Цар Освободител"! Подаваме сигнал, полицията трябва да си свърши работата и да преустанови този Терор!"


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).