Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
¬арненец: "Ѕързи и €ростни" на живо под прозорците ни на ул."ћир" ни стресира вс€ка нощ
јвтор: ѕламена Ќиколова 10:01 / 02.09.2020 оментари (9)2971
©
»люстраци€
„итател на Varna24.bg сподели възмущението си от системни€ тормоз, на който са подложени†живеещите по ул. "ћир" във ¬арна, където вечер се организират гонки и "ралита". ≈то какво сподел€ √еорги Ћамбов за меди€та ни:

"Ќад€вам се чрез вас да заостр€ вниманието на отговорните контролни органи, защото положението е нетърпимо и това се повтар€ вече 4 години почти вс€ка нощ!

¬ече до н€колко институции писах за ралитата по ул. "ћир". —тава страшно. “е от слободи€ просто се чуд€т, какво да прав€т. » това ц€л ден и почти, ако не, ц€ла нощ! Ќе им стига просто да шофират, то е фурсиране, спирачки, скорости, предавки - пълна анархи€. » местодоказването им е точно срещу терасите и прозорците на бл. 1 на ул. "ћир", под фасадата на блока. “ук виенето на колите се усеща най-осезателно. » особено, като си се съсредоточил в нещо, а те минат на "гроздове" под прозореца ти става неописуемо, н€кой може да получи инфаркт.

»ма и мотори. –едуват се, кой да "вие" повече. "¬иенето" започва след моста, който е на "ћир". Ќаскоро заградиха там, коли много не минават и ти€ използват положението да се прав€т на автомобилни състезатели и да си избиват комплексите за наша сметка.

ўе изпрат€ отново сигнал до ѕътна полици€-¬арна. » другите сигнали паз€. “€х ги написах в по-хумористичен стил, но €вно са решили, че се шегувам ли, какво? ќт район "ѕриморски" ми отговориха, че това не било т€хна работа, но ако им предостав€ конкретните номера на колите, щели да се опитат да помогнат.†

—илно се над€вам "ралитата" извън спортни€ календар на ¬арна да секнат, защото ти€ епизоди на живо в стил "бързи и €ростни" ни докарват сериозен стрес", пише варненецът.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
де да беше само там....цели€т град е пропищ€л от такива рЯШ§рЯШ§рЯШ§
0
 
 
» на центъра е така,тук пък има шумни наематели,понеже дават под наем доста апартаменти и наемателите не спазват правилата в сградите никога !
Aнонимен
на 02.09.2020 г.
0
 
 
ѕатрулките са заети да паз€т палатките пред ќбщината. Ќ€колко патрулки паз€т ћорската градина да не влезе н€кой с кола. ≈ то не стигат патрулките за борба с престъпниците.
Aнонимен
на 02.09.2020 г.
0
 
 
Ќа всички главни улици в града положението е същото. Ќад€вам се до година две да сложат камери за скорост (действащи) на всички кръстовища и н€къде по средата на главните артерии при липса на такова. ≈жедневно ги гледам как минават с 80-100 в градски услови€. Ќе е нормално това за градска среда изпълнена с пешеходци.
Aнонимен
на 02.09.2020 г.
0
 
 
∆иве€ близо до OMV на ћир, вс€ка нощ чувам тези тулупи с мотори и коли.
0
 
 
ћного ми е смешно като кажат дайте номерата на колите?! »звин€вайте, това не е ли работа на патрулките в града да провер€т сигнала вечер и да им вземат номерата. Ќ€как си от спалн€та си, по пижама в 1 ч, като подскачаш в леглото от коли и мотори, с кристално кълбо ли тр€бва да ги видиш!!! ? јйде стига играхте на мадобар, идете и вижте гонките, и наминете през булевард ѕриморски, защото тук е същата работа вс€ка вечер!
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« януари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
Ќационален отбор на Ѕългари€ по волейбол
«акриване на общините "–одопи" и "ћарица"
«има 2020/2021 г.
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: