Варненец: Когато видите кола с пуснати аварийни и надут клаксон, не е сватба, а някой бърза за болницата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (26)
08:34 / 29.08.2023
58926
Варненец и жена му са преживели ситуация като на филм. Историята я разказа, самият той в социалните мрежи, а постът му развълнува хиляди жители на морската столица, видя Varna24.bg.

"Ще ви помоля за малко човечност на пътя. Когато видите кола с пуснати аварийни и надут клаксон, нарушаваща всички правила за движение. Не е сватба, а някой бърза за болницата." започва разказът си Недялко Симонов. Спешна ситуация принуждава младият мъж да прекоси града по подобен начин рано сутринта. Оказва се, че на задната седалка на семейния автомобил ражда жена му. Синът на двойката се ражда само 25 минути след пристигането им в болницата,

Мъжът пише: 

"Извинявам се на всеки на който съм причинил неудобство тази сутрин. Не се извинявам на таксиметровия шофьор, дето си мисли, че е на рали и се опита да ме затвори, при положение, че в 6:40 се движех минимум с 90км/ч. Причината беше ,че жена ми раждаше на задната седалка. След като я приеха до 25 минути роди. Слава на Бога, здраво и красиво бебе. Пак ще ви помоля за малко човечност и толерантност на пътя. КАТ и да ме санкционират, все тая. Нарушил съм, ще си платя. Някакви лични комплекси нямат място на пътя. Пожелавам на никой да не се случва."

Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Варна:
Сигнал до Varna24.bg: Това е изключително опасно във Варна, липсв...
Вижте какъв гигант ще изникне скоро в центъра на Варна!
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).