Варненец: Къде останаха красивите цветя по стълбовете в центъра?

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:33 / 26.07.2019
1486
Читател на Varna24.bg изрази притеснението си, че в разгара на лятото, когато центърът на Варна "ври и кипи" от туристи, саксиите, поставени по осветителните стълбове на ларгото, са празни

"
От няколко години наблюдавам една мащабна кампания за зацветяването на Варна, за което поздравявам местната администрация. Варна никога не е била по-красива и цветна. Прекрасни цветни фигури бяха изградени не само в Морската градина, но и по основните булеварди, в центъра на площад "Независимост", около Общината, дори по кварталите.

На много места бяха поставени каскадни цветарници, които създадоха една съвсем различна атмосфера в града. Паралелно с това бяха монтирани метални саксии по осветителните стълбове, които обаче от известно време на много места са празни. Не зная на какво се дължи това. Дали предстои някаква подмяна на озеленяването, но по това време на годината това е малко вероятно. Знаем, че цветя се садят през пролетта.

Напълно възможно е липсващата растителност да е била обект на кражба или вандалска проява. Именно затова отправям препоръката си към фирмите, които поддържат цветята в централната част на града, да вземат мерки и възстановят липсващите цветя, за да стане красивият ни град още по-привлекателен не само за туристите, но и за нас, варненци, които си милеем за морската столица.", написа в коментар за медията ни нашият читател.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).