Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
¬арненец: Ќе! Ќе искам да блокирате кръстовища "за мое добро"!
јвтор: ѕламена Ќиколова 09:24 / 05.08.2020 оментари (65)9441
© Varna24.bg
ѕродължава парализата на движението на кръстовището пред ќбщина ¬арна и по възлови булеварди от протестиращите във ¬арна. ѕо този повод варненец изрази категорично несъгласието си с начина, по който протестиращите блокират морската столица и лишават съгражданите си от правото им на нормално придвижване.†

Varna24.bg публикува коментара на –умен ƒинчев, споделен в групата "¬иждам те  ј“-¬арна" без редакторска намеса:††

"“ази сутрин, по телевизи€та една млада дама пламенно ми об€сн€ваше как т€ и нейните високо образовани съмишленици блокирали ќрлов мост - заради мен, защото аз съм инертен, не разбирам колко това е важно и не излизам да протестирам, а те, горкичките, се жертват за моето светло бъдеще.

»скам да по€сн€ на въпросните млади хора:

јз съм упражнил правото си на глас предоставено ми от конституци€та.

Ќе съм инертен, а просто не съм съгласен с вас.

Ћично съм водил митинг-шествие през 1997 г, но тогава имаше кауза - комунистите б€ха сринали заплатите до 4-5 долара.

¬ие не може да протестирате от мое име и в мо€ полза, защото аз не съм ви упълномощил за това.

¬исокообразовани и квалифицирани млади хора, имате право да протестирате и аз приемам това, но н€мате право да ми натрапвате вашите възгледи и след като аз не се присъедин€вам към вас, да декларирате, че го правите за мое добро!

ћоже и да сте завършили зад граница (не че това ви дава н€какво предимство пред мен, възпитаник на най-престижни€ университет в Ѕългари€ - ¬Ќ¬ћ”), но н€как си с този факт искате да ми внушите претенци€та, че вие разбирате повече от демокраци€, отколкото аз.

Ќе, младежи, не сте на€сно с основното правило на демокраци€та: "ѕравото на индивида се простира до там, до където не погазва правото на друг". ¬ случа€, вие абсолютно пренебрегвате, мо€т избор, моето мнение, а отгоре на всичкото си позвол€вате да ме назидавате.

Ѕлагодар€ - не! Ќе искам да блокирате кръстовища "за мое добро"!"

 акто меди€та ни информира, в последните дни сериозно ескалира напрежението сред жителите на морската столица, които не са съгласни с действи€та на протестиращите.

¬ групата "¬иждам те  ј“-¬арна" има призиви варненци да се обедин€т и принуд€т протестиращите да вдигнат блокадата на града, както и насто€ване институциите и органите на реда да се намес€т за възстанов€ване на нормални€ ритъм на живот.†

ѕрипомн€ме, че заради блокадата фирма "√раски транспорт" бе принудена да промени маршрута на седем автобусни линии.††

¬чера до кмета на града »ван ѕортних бе изпратено искане за незабавни действи€ от представители на туристически€ бранш, които изразиха тревогата си за негативните последици за крехки€ туристически сезон заради действи€та на протестиращите.†

ѕреди дни меди€та ни публикува и коментар от бременна жена, принудена да стои с часове в задръствани€та на блокирани€ јспарухов мост.ќще по темата: общо новини по темата: 216
10.05.2021 »
11.02.2021 »
01.02.2021 »
24.01.2021 »
22.01.2021 »
15.01.2021 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ћишките си сед€т в дупките, гризат си парченце отмъкнато сиренеце и са доволни. јко решиш да им кажеш, че са хора и има ц€л св€т около т€х, просто ще започнат да се сърд€т. ћного път има от съзнание на мишка до съзнание на човек.
0
 
 
 ато затвориха града беше за твое добро, като те съкратиха от работа беше за твое добро, като затвориха детските градини, €сли и училища също беше за твое добро, избиха крави, овце, кози, прасета и кокошки за твое добро, ще те ваксинират с не създадени ваксини за твое добро, а за твое улеснение пускат 5G мрежа, за тво€ сигурност ще те чипират, да зна€т кой какво прави и престъпниците да се страхуват, но дали всичко това е за твое добро, или за т€хно? —амо на българско знаме има надпис : "—вобода или смърт". ƒали е за твое добро?
0
 
 
Ќе мога да пов€рвам, че толкова много хора не виждат проблемите в държавата и са доволни от подхвърлените им трохи! ƒействително, интелектуални€т капацитет в Ѕългари€ е дефицит!
0
 
 
Ќ€ма как да избереш нещо което предварително е избрано и манипулирано
+1
 
 
застрашително става €вен нарастващи€т брой на пространствени идиоти, които са напълно доволни от живота си в Ѕългари€, от нейното бъдеще и от това на децата и... и същевременно дори ненавиждат хора които се бор€т за повече... ќриенталски кенеф сме си и това е
0
 
 
је мрънкалници € се успокойте малко.....
Aнонимен
на 06.08.2020 г.
+1
 
 
ѕълна подкрепа за протестиращите. Ќе само че тр€бва да се блокират кръстовища а е нужно и блокада на летища и магистрали съд и затвор за всеки присво€вал обществени средства. ∆ивеем в ≈вропейска правова държава. Ћустраци€ и затвор на комунистически мутри и техните подлоги в интернета
Aнонимен
на 06.08.2020 г.
-1
 
 
јйде, събирайте си кочините. ќни€ камъни и т€х да почистите. √раждани. ѕълни сел€ни.
Aнонимен
на 05.08.2020 г.
0
 
 
–умен Ќеофитов ƒинчев, ѕомполит от ¬ћ‘(ѕомощник капитан по политическата част, ухо на партийците на всеки кораб преди '89), протестирал срещу комунистите, хахахахаха. ћинал в търговски€, направил н€колко рейса след вАШ89 и почнал да плюе комунистите. Ѕраво бе маскара, от √орна ќр€ховица във ¬арна дойде да водиш протестите. ѕрез '97 срещу другарите си по партийна книжка ли протестира. “е сегашните протести са точно срещу такива фурнаджийски лопати като теб. —имволи на прехода, еснафи провинциални. Ѕили комунисти станали капиталисти. Ћустраци€ за вас, и данъчно облагане на доларчетата с обратна сила, с лихвите.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
»зтребител падна в „ерно море край Ўабла
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
Ћ€то 2021
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: