Варненец: Никога не оставяйте колата си отключена, за да не пострадате като мен!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
14:51 / 08.04.2022
5902
Мъж пострада, след като спря автомобила си пред магазин на ул. "Опълченска" във Варна и слезе за минутка, за да си вземе кафе, но не заключи колата си, научи Varna24.bg

"Никога до момента не съм оставял колата си отключена и винаги имам едно наум. Този път реших, че за секунди ще сляза, за да взема кафе, като през това време имам и видимост към автомобила си. За секунди да съм се разсеял, докато платя. Когато излязох от магазина, човек от паркиран наблизо автомобил ме информира, че младо момче, облечено в черни дрехи, е отворило колата ми и е задигнало нещо. Не зная защо човекът не се е намесил, не е длъжен, разбира се, но всичко е станало много бързо. Не държа пари в колата си, нито нещо ценно. Крадецът е грабнал черна чанта, в която държах документи от важни изследвания, свързани със здравето ми. Затова призовавам всеки, който попадне на захвърлена черна чанта или на самите документи, да се свърже с мен, за да ми спести ходене по болници и ваденето на дубликати. Сигнализирах за случилото се в полицията. Разчитам и на камерите, монтирани на търговските обекти наоколо. Въпреки това, моля всеки, който попадне на разпилени документи, да ме потърси", коментира потърпевшият.

В случай, че може да помогнете, се обадете на тел. 0887 871100 - Великов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).