Варненец: Сектанти ни тормозят навръх Деня на народните будители

Автор: Пламена Николова
Коментари (7)
16:13 / 01.11.2017
7908
Варненецът Георги Александров сподели за Varna24.bg възмущението си от факта, че навръх 1 ноември, Денят на народните будители, сектанти тормозят гражданите необезпокоявани. Ето и неговият коментар:

"Първи ноември, град Варна. Емисари на сектата "Свидетели на Йехова", която от гледна точка на материалния закон е организирана престъпна група, заграбваща имоти на самотни и лабилни хора, а на духовния - сатанинска организация, извършваща ритуали за пленяване на души на покойници, са плъзнали из централната част на града. 

На ул. "Д-р Пискюлиев" трима сподвижници на деструктивното учение най-безцеремонно са разпънали своите рекламни стелажи и са се обозначили като "Свидетели на Йехова". 

Никой не обезпокоява тримата агитатори. Навръх Деня на народните будители т. нар. "граждани" се заглеждат в триото "свидетели" и ги подминават без капка видимо възмущение. 

Аз обаче реших да спра. На всички, които ще ме обвинят, че застрашавам демокрацията, нарушавайки религиозните права на общност, регистрирана в Дирекцията по вероизповеданията от другаря Иван Желев, ще отговоря, че във Варна, с решение на Общинския съвет, религиозната пропаганда на открито е абсолютно забранена. 

Онези, които ще ме попитат защо не съм сигнализирал на тел. 112, очевидно имат доверие в полицията. Е, аз нямам такова, особено на "рамбовците" от I РУП, под чието покровителство в отговорната им територия безнаказано се разгръща широкоспектърна престъпна дейност."


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).