Варненец: Тролей 82 ни "зарадва" с нова билетна система

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
09:41 / 25.06.2018
9702
Читател на Varna24.bg изпрати сигнал, че по тролейбусна линия 82 във Варна е бил таксуван от водача при качване от първа врата. Ето и коментара му без редакторска намеса: 

"След като "усвоихме" парите по интегриран градски транспорт и прибрахме милиони за билетната система, която ВЪОБЩЕ не работи, от днес тролей 82 ни "зарадва" с нова билетна система - билети от водача и качване от първа врата, а това е натоварена линия. Да очакваме ли рационализацията за новата билетна система и в останалите линии на градски транспорт Варна?"

По този повод потърсихме за коментар шефът на фирма "Градски транспорт" инж. Злати Златев. Той обясни, че действително има един или два курса по въпросната линия, когато пътниците се таксуват от водача. Това обаче се налагало само в най-слабите часове или много рано сутрин или много късно вечер, когато линията не е натоварена.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).