Варненец: Въпрос на време е на това място да стане сериозен инцидент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:31 / 20.06.2017
4218
Паметникът на българо-съветската дружба във Варна е опасен, сигнализира варненец в "Моята новина" по Нова тв. Ето какво сподели той:

"Изпращам снимка на паметника във Варна, защото според мен е само въпрос на време там да стане сериозен инцидент. Всеки ден през необезопасения вход в основата на върха се качват деца, прескачат парапетите и се катерят по статуите, като стават все по-изобретателни и безразсъдни. 

Със сигурност пият алкохол и не е нужно да предполагаме и какво друго правят. Не е трудно входовете да бъдат затворени и едва ли ще струва много скъпо на общината или на онзи, който поне на хартия стопанисва паметника. 

Казвам на хартия, защото това място не се стопанисва. То не се разпада, оставено на времето и вандалите, то се замърсява, то се руши от велосипеди и мотори, които се катерят по стълбите. На снимката се вижда как е изрисуван бетона, а от известно време има залепен и огромен рекламен стикер на някакъв магазин за спортни стоки. Ще съм напълно удовлетворен, ако сигналът ми се препрати където му е мястото. А иначе, ако искате да снимате децата на покрива, всеки ден е удобен."

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).