Варненец бесен: Чаках два часа автобус 31, никой не дава информация какво се случва

Автор: Пламена Николова
Коментари (12)
13:05 / 14.03.2018
7273
Варненец изрази пред Varna24.bg дълбокото си възмущение от факта, че заедно с много други хора е чакал автобус 31 от Виница към центъра на Варна близо два часа.

Човекът потърсил, но не намерил информация на сайта на "Градски транспорт",  за да разбере какво става, след това звъннал и в Общината, откъдето също му обяснили, че нямат представа защо градското возило се бави.

Възмутеният гражданин решил проблема си с такси, но е категоричен, че ще пусне жалба. 

"Не съм информиран, вероятно продължава ремонтът на булеварда и автобусът продължава да се движи в посоката Виница-Варна през "Св. Св. Константин и Елена", затова пропуска някои спирки. 

Очакваше се вчера ремонтите да приключат и линията да се движи по обичайното си разписание и маршрут. Веднага ще проверя какво става и ще пуснем информация на сайта ни, за да знаят хората", коментира за Varna24.bg шефът на "Градски транспорт" Злати Златев.

Както вчера съобщихме, автобус 31 не стигаше до обръщача в кв. "Виница" заради асфалтирането по бул."Княз Борис III", а от фирмата предупредиха, че до около 18 часа автобусите ще минават пред комплекса. Най-вероятно ситуацията е същата и днес. 

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).