Варненец е предаден на съд за кражба на мобилен телефон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:49 / 22.04.2021
913
36-годишен мъж е предаден на съд от Районна прокуратура - Варна за грабеж на мобилен телефон, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура Варна. Мъжът е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член чл. 198, ал. 1 от НК. Той е известен на органите на реда и е осъждан.

В края на месец февруари, на улица "Д-р Пискюлиев“ във Варна, Т.Т. забелязал жена, която говорела по мобилния си телефон. Докато се движил зад нея, обвиняемият, който имал нужда от пари, решил да я ограби. Изравнил се с пострадалата и дръпнал телефона от ръката й, побягвайки в неизвестна посока. След като се отдалечил от мястото на грабежа 36-годишният мъж решил да използва мобилният телефон "Самсунг А10“ за себе си, и поставил в него СИМ картата, която използвал.

Предстои делото срещу Т.Т. да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 3 до 10 години "лишаване от свобода“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).