Варненец избесня в кабинета на лекарка, ето какво последва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:47 / 18.07.2017
3662
За нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство, Районният съд наложи административно наказание - глоба в размер на 300 лева на 37-годишен мъж от квартал "Аспарухово", който през последните години пребивавал във Франция. Човекът, придружаван от жената, с която живеел на съпружески начала, влязъл в късния следобед на 17 юли т.г. в кабинет на непозната лекарка от ДКЦ "Иван Рилски" и троснато казал, че иска направление за дете, като без обяснение й подал написана на хвърчащ лист ръкописна бележка. Лекарката направила опит да получи повече информация, но мъжът изпаднал в ярост, разтреперил се и започнал да псува и да обижда на висок глас, като отправял вербални нападки и обидни квалификации. В кабинета пристигнал доктор от съседна стая, но и в негово присъствие 37-год. мъж продължил да се държи арогантно и агресивно. Незабавно бил подаден сигнал за инцидента на тел. 112, но нарушителят, разбирайки, че идва полицейски екип, излязъл с жена си от стаята, после отишъл да чака пред друг кабинет, където бил открит от служителите на реда.

Пред съда нарушителят заяви, че бил разтревожен от заболяване на 6-годишното си дете и необходимостта да получи спешно направление за настаняване в болница. Той се извини на потърпевшата лекарка в публично съдебно заседание днес.

Решението на ВРС за налагане на глоба за извършената проява на дребно хулиганство подлежи на обжалване в 24-часов срок.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).