Варненец падна на колене с предложение за брак в зоопарка

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
16:32 / 26.08.2020
3552
За нестандартно предложение за брак научи Varna24.bg. Млад мъж поиска ръката на любимата жена пред клетката на маймунките в зоопарка, а новината съобщиха от любимото на варненци кътче. 

"Предложението за брак е момент, който никога не се забравя. Идеите за предложение са много, но една от най-нестандартните е Предложение за брак в зоопарка!

През изминалата седмица маймунките от Зоопарк-Варна станаха свидетели на нестандартното предложение за брак между Михаил и Илина. По време на разходката в зоопарка младежът поиска ръката на любимата си, падна на колене и ѝ предложи брак. А в еуфория изпадна не само Илина, а и цялото маймунско семейство.

Разходката в зоопарка винаги ще им напомня за един от най-хубавите дни от живота им. Целият екип на Зоопарк – Варна им пожелава чистата любов на животните, много щастие и късмет!", гласи коментарът.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).