Варненец се изгаври с GSM оператор с над 1000 жълти стотинки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (36)
11:31 / 24.11.2011
11468
С торба стотинки наказа един от трите мобилни оператора варненецът Сашо Славов. Той си плати сметката от 24,10 лв. изцяло в жълти монети от 1, 2 и 5 ст. Повод за станалото вече доста популярно отмъщение към монополистите е недоволството му от некоректното отношение на мобилния оператор, чийто клиент е.

Една вечер с изненада гордият собственик на мобилен телефон установил, че му звъни не кой да е, а прочутият оперен бас Юлиян Константинов. Той любезно го приканил да се включи в играта "Стани милионер" и да отговори на няколко въпроса. Славов така и направи, докато не се усъмнил, че накрая всичко това може да се отрази на сметката му. Така и станало. На следващия месец варненецът установил, че дължи на GSM оператора 24,10 лв. В отговора на жалбата, която подал до компанията, го уведомили, че те не носят отговорност за участието му в играта и че е трябвало да се запознае с условията на интернет страницата й.

Славов счита, че компанията не е защитила интересите му, а напротив, позволява да се злоупотребява с данните му. "Откъде "Стани милионер" знае телефонният ми номер? Единственият начин е данните да са предоставени от мобилния оператор", смята потърпевшият. Освен че не откликнали на жалбата му, служителите на компанията му дали на няколко пъти разминаващи се обяснения за това по какъв начин номерът му е попаднал в контактите на станалата напоследък доста недолюбвана игра.

Докато те се гаврят с нас, и ние ще се гаврим с тях, закани се категорично варненецът, който стовари в офиса на мобилния оператор над 1000 жълти стотинки.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (36)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).