Варненец се нуждае от помощ за лечение в Израел

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:10 / 26.09.2010
2479
Варненец със здравословни проблеми се нуждае от финансова помощ за лечение в чужбина. За това ни съобщиха негови близки, обърнали се в редакцията на Varna24.bg. Димитър Йорданов страда от мускулна дистрофия и е одобрен за лечение в Израел. Той обаче се нуждае от малко над 10 000 евро, с които той и семейството му не разполагат.

Ето какво разказва и самият Димитър: "В началото болестта ми беше слабо изразена, можех да ходя, почти без проблем, можех да карам колело, можех да изкачвам и да слизам по стълби. Но за съжаление през последните години, болестта започна да прогресира и животът ми става все по труден. Вече ми е много трудно да се изправям, мога да ходя, но само ако се подпирам. Не мога да слизам и изкачвам стълби и поради тази причина почти не излизам от вкъщи. Наскоро разбрах за клиника в Израел, в която лекуват и моето заболяване. Изпратих необходимите документи, и ето че вече съм одобрен за лечение там. До тук всичко е прекрасно, но ето че идва и финансовата страна на нещата. Сумата необходима за лечението ми е непосилна за мен и семейството ми. Става въпрос за 10 221 евро за първият етап на лечението."

Банковата сметка, на която можете да изпратите своята помощ на Димитър е:
Банка ДСК Варна клон Галатея
IBAN: BG31STSA93000018629255
BIC: STSABGSF
Титуляр: Димитър Йорданов Йорданов

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).